iskustva korisnika

ISKUSTVA KORISNIKA

Postoji mnogo zanimljivih činjenica o magnetizmu i magnetskom nakitu, koje su objavljene kroz brojne knjige, znanstvene studije i izvješća korisnika. Ali nitko ne razumije učinak magnetskog nakita bolje od onih koji ga nose.

KRALJEŽNICA, MIGRENE

VALERIJA ROZIĆ, Zagreb

Valerija Rozic
Htjela bih ispričati moja iskustva korištenja magnetskog nakita u svrhu reguliranja mojih zdravstvenih problema. Sa mojih 68 godina moj organizam bio je dosta „oštećen“.
Osoba sam, koja baš ne prihvaća rado tuđe prijedloge, dok se sama ne uvjeri u rezultat. Kaže se: „Dok ne probaš, ne znaš je li nešto dobro ili ne.“
Nakon pada na leđa sa metar i pol visine, liječila sam se u bolnici, na terapijama, toplicama, blokadama, ..., ali sve bez rezultata.
Bolovi su bili stalni. Na prijedlog i savjet moje prijateljice počela sam nositi magnetski nakit. Na moje veliko zadovoljstvo, nakon nekoliko dana nošenja tri magnetska srca bez prestanka, bolovi su nestali! Počela sam „normalno“ živjeti bez boli, a što je najvažnije i bez lijekova.
Još iz mladosti imala sam povremeno migrene, tako jake da bi prosjedila cijelu noć u krevetu, jer kad bih legla, imala sam osjećaj da će mi glava eksplodirati od strašnih bolova. Budući da imam kronični gastritis, nisam mogla uzimati nikakve tablete protiv bolova. Primjenjujem magnetsko srce i kod migrene, i to odmah kad počinje bol, što je vrlo bitno kod svake vrste boli.
Osim magnetskih srca, sada koristim i nekoliko magnetskih narukvica, magnetske naušnice i magnetsko prstenje. Po preporuci liječnice, pijem i više od dvije litre „magnetizirane“ vode, koja mi je regulirala niski tlak i probavu.
Sada svoja iskustva prenosim drugima, zadovoljna osobnim rezultatima nošenja magnetskog nakita. Uvjerit ćete se da sve više ljudi želi, prirodnim putem, koliko se može, riješiti bolova. Doktorica Ana kaže: „Tableta jednom koristi kad je uzmeš, a drugi puta kad je ne uzmeš!“
Za sada toliko, jer bih o iskustvima mogla pričati danima!

REUMA, ALERGIJA, MIGRENA

ANA KOLAR, Zagreb

Leo
Imam 56 godina i moj prvi susret s magnetima bio je prije više godina, kad sam na jednoj reklami vidjela traku s magnetima koja pomaže kod bolova u koljenu i olakšava hodanje. Obzirom da je moja mama imala velikih problema s koljenom i nije mogla hodati duže vrijeme, a silazak niz stepenice bio je prava mora, kupila sam tu traku s magnetima. Bila je ružna, nespretna, čičak se ljepio za čarape, trebalo je paziti u kojoj prilici se smije nositi, itd. Uglavnom prava gnjavaža, ali je hodanje bilo uvelike olakšano.

Kad me je moja dugogodišnja znanica Slavica pozvala da dođem na predavanje o magnetskoj terapiji, uz pomoć magnetskog nakita, nisam okljevala ni časa.
Bila sam oduševljena ljepotom i parktičnošću magnetskog nakita, a nakon predavanja učlanila sam sebe i mamu.

Nakon što sam se okitila magnetskim nakitom moji problemi su nestajali jedan po jedan. Za sebe sam napravila jednu tablicu sa popisom svojih zdravstvenih problema, te sam u periodu od 6 tjedana pratila razvoj i promjene na mom tjelu.

Ovo je prikaz mojih zdravstvenih problema koje sam imala prije korištenja magneta i sada kad nosim nekoliko magnetskih narukvica, magnetsku ogrlicu i magnetsko srce.

Moja prosječna ocjena je 4-5, što znači da se osjećam odlično i što je najvažnije ne gutam više silne tablete koje sam koristila protiv bolova, reume, alergije, migrene, osteopenije, klimakterija. Moja ušteda na ljekovima je oko 500 kn mjesečno.

Moja mama ima također odlična iskustva i jako pozitivne zdravstvene rezultate s magnetskim nakitom.

Oduševljena sam postignutim efektima i promjenama na mom zdravlju pa svesrdno preporučujem magnetski nakit svima oko sebe, a onima koji nisu uvjereni u djelovanje magneta, posudim neki dio nakita, pa i oni ubrzo promjene mišljenje.

VIRUSNI MENINGITIS, NESVJESTICA, MOKRAĆNI MJEHUR

DRAGICA ŽIŽANOVĆ, Dugo Selo

Leo
Već dugo želim napisati svoje pozitivno iskustvo djelovanja magneta na moje zdravstvene probleme, a toga se nakupilo u mojih 56 godina. Obavljamo svoje obiteljske i poslovne dužnosti ne misleći na svoje zdravlje sve dok ne zaboli.
Odem liječniku, a on propiše tablete ove, pa tablete one. Liječim jedan zdravstveni problem, a oboli drugi organ. I tako u krug dok mi nije uništen imunitet.

Počele su se redati razne zdravstvene tegobe: padanje u nesvijest (a nije epilepsija), bubrežni napadaji, Helicobacter pylori u želucu (tri bezuspiješne terapije koktelima antibiotika), česte upale mokraćnoga mjehura. Tako lošeg imuniteta obolila sam od teškog oblika virusnog meningitisa, što znači dugi oporavak s mogućim posljedicama na mozgu. Šetajući od jednoga do drugoga liječnika 1998. godine otkriveno mi je začepljenje karotida, u većem postotku desne. Laički mi je objašnjeno da su mi karotide ovapnile, što znači da nisu elastične (terapija stugeron forte ili cinarizin forte cijeli život), onda osteoporoza, desni kuk sa stanjenom hrskavicom što mi je otežavalo hod.

Tražeći pomoć za svoje zdravlje saznala sam za magnetski nakit.
Nakon toliko terapija lijekovima s malim, gotovo nikakvim pomakom, nisam mogla povjerovati da mi magneti mogu pomoći. Ali, kada sam vidjela taj prekrasan nakit koji plijeni svojim dizajnom, odlučila sam pokušati.

Sada magnetski nakit nosim već šest i pol godina i to: 3 magnetske narukvice, jednu magnetsku nanožnicu, 2 magnetska srca (jedno na jednjaku, jedno na mjehuru) i jednu magnetsku ogrlicu. Povremeno, kada se pojavi neki simptom, povećam broj magneta. Pijem oko 2 litre magnetizirane vode dnevno.

Danas mnogi ne mogu niti zamisliti da sam ja imala zdravstvene probleme, osim mojih bližnjih i liječnika, koji su mi sa sažaljenjem pokušavali pomoći.

U rujnu (21. 09. 2010.) otišla sam na kontrolu, tj. na DOPLER snimanje karotida. Nakon prvog snimanja liječniku je bilo nešto sumnjivo, pa je napravio drugo snimanje, a onda je zamolio medicinsku sestru da i ona ponovi snimanje, uz komentar: “Nije mi jasno da je nalaz VB SLIVA bolji nego prije desetak godina“.
Ponosno sam pokazala da nosim magnetski nakit već šest i pol godina.

Sada, kada moji najdraži, prijatelji i poznanici nose magnetski nakit i zadovoljno pričaju što se sve promjenilo u njihovom zdravlju, ja se ponovo oduševim.

Sretna, zdrava i vesela, kao član ENERGETIX Wellness-a, svima preporučujem da osjete kako je opet biti zdrav i pun poleta! Zahvalna sam, a takve nove prijatelje i tako divna druženja poželila bih svakome. U ostalom i to je ZDRAVLJE!!!

ALERGIJA, VISOKI TLAK, MOŽDANI UDAR

ŽELJKO HABLJAK, Zagreb

Leo
Postao sam dio ENERGETIX Wellness obitelji u 9. mjesecu 2009. godine na nagovor prijatelja Davora i od tada se moj život promijenio, kao i život moje obitelji. Noseći ENERGETIX Wellness nakit, riješio sam svoj problem sa visokim tlakom, a nestali su i alergijski simptomi izazvani ambrozijom u proljeće i jesen.

Najbolje iskustvo sa magnetima, doživio sam sa svojim ujakom, koji je preživio drugi moždani i smješten je u Riječku bolnicu u besvjesnom stanju, sa udarom na desnoj strani mozga. Nakon par tjedana liječnici su ujaka otpustili iz bolnice bez znakova svijesti, doslovno govoreći da mu nema pomoći i bez ikakve terapije. Uz dogovor sa obitelji, smješten je u gerijatrijski dom na Grobniku. Moja mama je jedan dan sa sestrom otišla u oproštajnu posjetu bratu i na povratku mi je rekla da se pozdravila sa njim, zbog pretpostavke da će živjeti još koji dan.
Slijedeći dan sam nazvao sestričnu i pitao je da li je ujak još živ? Želio sam doći do njega. Na što mi je ona rekla, da nema smisla dolaziti, jer ćemo se i onako brzo vidjeti na pogrebu.

Nazvao sam prim. dr. Švast Singer, kojoj se ovim putem zahvaljujem na podršci. Savjetovala mi je da je čovjek još živ i da uvijek postoji nada, makar i mala. Kada sam došao u Rijeku, odveli su me kod ujaka i na gotovo beživotno tijelo sam stavio sve magnete sa sebe, i još par magnetnih srca koje sam posebno kupio. Nakon dva dana me nazvala sestrična da je ujak otvorio oči, i od tada je iz dana u dan krenulo na bolje.
Nakon četiri tjedna (cijelo vrijeme sam išao u posjet i svaki put kupio još jedno srce za njega) u ustanovi je ujak izrazio želju da bi išao kući! Njegova je obitelj ovu želju sa oduševljenjem prihvatila.

Danas ujaku kući dolazi fizioterapeut, koji radi sa ujakom, dok on čeka red za Krapinske Toplice. Mozak mu radi sto posto, jedino mu još lijeva ruka nije profunkcionirala do kraja. Sva ostala motorika radi bez problema.
Samo da napomenem da ujak nosi na sebi magneta ukupne jačine barem 40.000 Gaussa.

U ovo medicinsko čudo malo tko vjeruje, ali zahvaljujući magnetima i njihovom djelovanju, ja sam siguran da će moj ujak poživjeti još koju godinu. Ne moram niti pisati da sam i ja oduševljen djelovanjem magneta koje preporučujem svim prijateljima i poznatima!

GLAVOBOLJA, BOLNI ZGLOBOVI ŠAKE

DRAGICA VIDAKOVIĆ, Zagreb

Leo
Moj muž je vrlo nepovjerljiv prema svim „novotarijama“, pa tako i prema magnetima.
Iza njegovog omiljenog kauča je prekidač za njegovu svjetiljku. Jednog dana osjetio je da ga ne može dohvatiti rukom zbog boli u ramenu, nego se svaki put mora ustati da dohvati prekidač. Uspjela sam ga nagovoriti da stavi „magnetsko lutajuće srce“ na bolno rame. Uz negodovanje je ipak pristao: „Ajde, neka ti bude!“ i nastavio čitati. Nakon, možda pola sata, zatrebalo mu je svjetlo i on je začuđen rekao: „Gle! Mogu upaliti svjetlo bez ustajanja!“. Rame je „proradilo“. Uvjerio se da to funkcionira iako nije vjerovao.
A kako sam se ja uvjerila…

Krenuli smo na Sljeme, iako me od jutra već boljela glava. Potužila sam se Jasni, koja je sjedila u autobusu iza mene. Odmah mi je stavila magnetsko srce, a ja sam mislila da mi popravlja frizuru. Vožnja autobusom je trajala dvadesetak minuta. Kad smo stigli na vrh, sjeli smo na terasu i naručili kavu, Jasna me upitala: „Kako ti je glava?“ Začudila sam se: „Zašto me pitaš?“ – zaboravila sam da me boljela. „Onda mi vrati srce“ – nasmijala se Jasna. „Kakvo srce?“ pitam ja, jer nisam ni znala da mi ga je prikačila na kosu.

Bila sam oduševljena učinkom! Bez tableta i masaže, mene je prestala boljeti glava.
To je bio moj prvi konkretni susret sa djelovanjem magneta.
Zahvaljujući Jasni postala sam član i redoviti korisnik blagotvornog učinka magneta, a preporučujem ih svima, jer želim pomoći da se riješe bolova bez kemije.

Magnetske narukvice su me oslobodile stalnih bolova u zglobovima šake i uljepšale mi umirovljeničke dane, a magnetsko srce je stalno uz mene na mjestu gdje me nešto zaboli.
Magnetski štapić je stalno uz mene – stoji u čaši sa vodom. Ujutro čim ustanem, ako ostane vode u čaši, ja je izlijem u sobno cvijeće. I gle čuda, cvijeće odjednom buja, cvate i raste – da ne povjeruješ!
Mislim da bi ljudi više trebali imati povjerenja u ovakva dobra. Da nije tako, još bismo živjeli u pećinama.
Hvala Jasni i Energetix Wellnessu!

REUMATSKI BOLOVI

MIRJANA BEGIĆ, Petrinja

Leo
Što reći, je Ii to moguće?
Je i treba reći svima, ne treba se hvaliti, ali se može svima obznaniti, reći da svi znaju, je dobra je.
Sa magnetima sam se susrela pred par gadina. Jedna prijateljica mi je magnetnu narukvicu jer je uvidjela da imam problema sa zdravljem. Kod mene nema što nema od bolesti. Već više od 20 godina liječim reumatske bolove, pijem ne jednu nego desetke tableta i to sa oznakom Forte da mi bol malo mine, primam blokade, ali jedno stiže drugo i nikad kraja boli. Tu se nadovezuju srčane tegobe, prije 6 godina bila sam u Krapinskim toplicama, popularnoj Magdaleni, rekli su mi tada, došli ste ne 5 do 12, nego 12 i 5 i tada mi je ugrađen stent. U međuvremenu u desnoj pa lijevoj peti nastali su trnovi (moj ortoped je rekao da tako nešto nije vidio – zavijeni kao opanci), blokade, toplice, trpim i nadam se da će jednog dana sve to prestati, ali kada, pitala sam se.
I tada moja prijateljica, nudi mi narukvicu i kaže „i onako trošiš tablete, probaj još i ovo“. Pristala sam i mislila gore ne može biti, možda samo bolje.
Čudo se dogodilo, trnuli su mi prsti na ruci i to je polagano prestajalo. Pomislila sam, što da kupim ogrlicu, vrat mi je ukočen, bol nesnosna i kupila sam je. Počela sam pokretati vrat u svim smjerovima i bilo je OK. Je li to moguće? Je, sama sebi odgovaram, moguće je. Tada je moja prijateljica rekla da je vrijeme da odem na predavanje o magnetima i rekla, sad je vrijeme da se učlaniš i sama uzmeš sve što ti treba. Da točno tako, odlučila sam skinuti sve zlato koje sam imala na sebi i zamijeniti magnetnim nakitom. Uzela sam prsten, još dvije narukvice, naušnice. Super! Zaboravila sam na tablete, nisam ih više trebala.
Ali ne bi bilo sve OK da nije bilo malog problema. Hvatali su me grčevi u nozi i to uvijek po noći, tada nisam cijeli dan mogla normalno hodati, a tu su bili i trnovi u petama. Noge su mi naoticale, bila sam očajna. Moja prijateljica mi je svako malo govorila kako trebam još magneta i jednog dana rekla, probaj – evo ti moja nanogvica, ti uvijek osjetiš poboljšanje kad staviš magnete. Uzela sam i opet i zaista, noga na kojoj je bila nanogvica nije više toliko naoticala, a trnovi su se manje osjećali. Danas pijem i magnetiziranu vodu, magnete ne bih dala za ništa na svijetu.
Pozitivna iskustva imam i od supruga, koji je imao giht na srednjem prstu desne šake. Kako je ljevak, nije pridavao tome pažnju, boli nije bilo, ali mu je s vremenom ukočeni prst smetao pri radu. Bio je na fizikalnoj terapiji više od 30 puta i ništa. Rekao je jednog dana: Stara, daj i meni nešto od tih magneta, da probam. Dala sam mu narukvicu i nije prošlo ni par dana, kako je počeo pomicati prst. Bio je opet gibljiv, a on nije mogao vjerovati. I dan danas nosi narukvicu stalno i ne skida je.
Na poslu su moji kolege primjetili da nosim nešto neobično i pričali smo o tome, skinuli nešto znanja sa interneta i počeli su me uskoro tražiti da kupe komad po komad magnetnog nakita. Pozitivna iskustva su se nizala, a jedna kolegica mi je rekla da joj suprug ima problema sa rukom, troši dosta tableta, te da mu je pričala o mom iskustvu i tražio je da mu nešto nabavim. Danas se ne može zahvaliti koliko mu je pomogla. I tako malo po malo dolazili su i ostali po savjet i obavezno nešto kupovali. Ne možete zamisliti koliko mi je drago.
Pomogla sam sebi, pomažem i drugima. Danas kupujem magnetni nakit kao poklon za sve prigode svojim rođacima i prijateljima. Nitko do sada, nakon više od dvije godine koliko koristim magnete nije rekao ništa loše o magnetima. Kaže se ne treba hvaliti lijek, ali ja kažem da treba reći i treba pomoći drugim ljudima ako se može, a ovo je prava terapija, magnetna terapija!
Pratim stalno novitete i upravo ću sada nabaviti i pločicu, koju ću moći zataknuti tamo gdje se bol pojavi, kao što to već činim sa srcem. Bolesti se ne bojim, ne treba mi tableta. Lijepo je to reći.
Je li to moguće? Je, je velim ja i neka svi znaju!

ARTRITIS

BRANKA OBRANKOVIĆ, Zagreb

Leo
Prošla je godina i pol dana odkada nosim magnetski nakit Energetix Wellness-a. Više se ne sjećam bolnog artritisa koljena i ručnog palca, a bolilo je do ludila. Svaka igra na tepihu s mojim malim unukom, koji je onda imao 2 godine meni nije predstavljalo uživanje, nego “mučenje”, a kada bi se morala dići sa tepiha, to je uz puno bolnih grimasa na licu trajalo po par minuta.
Penjanje na kuhinjsku lojtru, pa silaženje s nje, suze u očima. Starija unuka Marija u to se vrijeme pripremala za prvu pričest, pa sam s njom odlazila na mise u crkvu, gdje nisam mogla klečati.
Po mjesec dana odlazila sam na fizikalnu terapiju (struja, magnet, laser, vježba), pa 2 mjeseca pauze, pa ponovo ispočetka, ... Rezultati samo privremeni, a bol se znala vraćati još jača nego u početku. Bila sam mrzovoljna, nervozna i povučena, jer mojim bolima osim fizijatra nitko nije pridavao značaja. Komentari sa strane: pa to ti je normalno, nisi više mlada dovodili su me da grizem oko sebe.

Stoga veliko hvala Jasni S., čijim sam se dobronamjernim savjetom i upornošću, ubrzo učlanila i u kratkom vremenu dosta magnetskog nakita nabacila na sebe.
U vrlo kratkom vremenu bolnost se postepeno smanjivala, a onda nestala. Napunila sam se nekom mističnom energijom, postala sam zadovoljna, više se smijala, manje se zamarala i postala jača duhom. Odbacila sam svoje zlatne naušnice, skinula 2 zlatna lančića oko vrata, 3 zlatna lančića oko noge, a zaručnički i vjenčani zlatni prsten spremila u ladicu.

Sve sam zamjenila kupljenim Energetix Wellness magnetskim nakitom, prekrasnog dizajna, od kojeg se ne odvajam ni noću. Ne šteti mi, a super se osjećam. Taj magnetski nakit me toliko očarava, pa od elemenata kojih ima raznih boja i raznih veličina i sama za sebe kreiram magnetski nakit, kojim su oduševljeni mnogi kad ga vide na meni.

Starija unuka (11 godina) se sama uvjerila u brzu djelotvornost lutajućeg magnetskog srca kada je pala s bicikla, a isto tako i kad mi se požalila, bolno stenjući, da ju “nešto” jako boli i pika na leđima. Pretpostavila sam da je možda istegnula leđne mišiće na tjelesnom u školi. Stavila sam joj magnetsko srce na bolno mjesto, a probadajuća bol je nestala nakon 20 min.

Unuk Jakov (3,5 godine) već razlikuje vodu po okusu, u kojoj je čaši bila “daba” (magnetski štapić sa ukrasnom žabicom), a u kojoj nije. I takva magnetska voda u kombinaciji sa Eneline mineralim prahom (Zeolit) bila je brzo djelotvorna, kad je zbog svoje hiperaktivnosti ogulio koljena.

Magnetskim srcem osobno rješavam svaku i najmanju bol već za dvadesetak do pol sata, bez analgetika iil masaže, povremenu bolnost zubnog mesa zbog paradentoze, početni herpes u nosu kojem sam sklona sprečavam da se razvije već u startu, bolnost leđa i ramena kad dugo surfam po netu, težinu u želucu kada se nečega slatko prejedem, grč u nozi i pritisak u glavi za vrijeme neke viroze.

Moja Marija kaže: “Baka ovo srce je predobroooo i ljepše od kozmodiska kojeg reklamiraju”. Slažem se s njom i zato svima preporučavam da paze na svoje zdravlje, da se učlane Energetix Wellness i jeftinije kupuju magnetski nakit po svom izboru i svojim potrebama, kao i ja.

GLAVOBOLJA, BOLOVI U ŽELUCU

ABDULAH OSMANAGIĆ, Sisak

Leo
U petak, 13. 11. 2009. godine u 4 sata i 30 minuta, probudila me jaka glavobolja, bolovi u želucu i povišena temperatura. Odmah sam se sjetio predavanja prim.dr. Ane Švast Singer i na glavu, na mjesto gdje sam osjećao najjaču bol, stavio sam magnetsko srce. Drugo magnetsko srce sam stavio na želudac, također na mjesto gdje sam osjećao najjaču bol. Treće magnetsko srce sam stavio na lijevu stranu grudnog koša na samo srce, kako bih si snizio tjelesnu temperaturu. Ubrzo je bol prestala, umirio sam se i ponovo zaspao. Sat je zvonio i morao sam ustati iz kreveta i pripremiti se za posao u vrtiću gdje radim kao odgojitelj. Došavši u vrtić, započeo sam sa redovnim jutarnjim radom. Roditelji su dovodili svoju dječicu, a ja sam ih radosno primio kao što to činim 41 i pol godinu, koliko iznosi moj ukupan radni staž u vrtiću.
U 8 sati ponovo sam počeo osjećati glavobolju, bolove u želucu i izmjerivši temperaturu, ista je iznosila 37,6˚C. Budući da na radnom mjestu ne mogu leći, pa nisam mogao primjeniti istu terapiju kao kod kuće, telefonom sam nazvao ravnateljicu i obavijestio je o mom zdravstvenom stanju. Gospođa ravnatelj me savjetovala da telefonom nazovem radnu kolegicu koja taj dan treba doći u popodnevnu smjenu i zamolim ju ako može doći ranije, kako bih ja što prije mogao zatražiti pomoć kod liječnika obiteljske medicine. Budući gospođa stanuje u Petrinji i putuje autobusom na posao došla je u 10 sati i 30 minuta. Tada sam se ja sjetio da se za savjet obratim mojoj kćerki Jasmini, zdravstvenom djelatniku. Ona me savjetovala da odem u infektološku ambulantu, što sam i učinio.
Primila me ljubazna liječnica, pregledala i propisala odgovarajuću terapiju. Uz ostale lijekove napisala mi je i recept za lijek Formilid 500, ali me upozorila na nuspojave i rekla da odmah prestanem uzimati isti lijek ukoliko osjetim probleme i javim se u istu ambulantu. Popivši samo jednu tabletu istog lijeka osjetio sam jake bolove u želucu, a malo poslije i u cijelom tijelu, jaku glavobolju, dobio sam proljev i osjećao sam se malaksalo i iscrpljeno.
Prestao sam uzimati lijek i primjenio terapiju prim.dr. Ane Švast Singer. Magnetska srca i magnetizirana voda su mi pomogli da se osjećam bolje. Nazvao sam liječnicu infektologa i ona mi je savjetovala da odmah dođem u bolnicu. Poslušao sam savjet i došavši u bolnicu, liječnica mi je odmah prikopčala infuziju u koju je stavila drugi lijek. Liječnici infektologinji sam rekao da želim na bolna mjesta staviti magnetska srca i piti magnetiziranu vodu, što je ona dopustila. Uskoro sam se osjećao puno bolje.
Ostali članovi moje obitelji su slavili rođendan moje najmlađe unuke Marte, a ja sam u bolnici slavio priključen na infuziju uz magnetska srca i pijući magnetiziranu vodu.
Nije mi žao. Važno je bilo da se osjećam bolje.
Zahvalan sam mojoj kćerki Jasmini, koja me prva informirala o postojanju Energetix Wellnessa i gospođi Mariji Vavro, mojoj školskoj prijateljici koja me pozvala na predavanje prim.dr. Ane Švast Singer. Zahvaljujući njima dvijema postao sam član ENERGETIX Wellness-a, nosim magnetski nakit, koristim magnetska srca i pijem magnetiziranu vodu. Na taj način sam se riješio mnogih zdravstvenih problema, osjećam se mnogo bolje, raspoloženiji sam, a i inače sam po prirodi vrlo druželjubiv.
Kupio sam ENERGETIX Wellness magnetski nakit svojim članovima obitelji, a posebno mi je drago što im se veseli moje četvoro unučadi.
Kao zaljubljenik i osoba koja se ne oduševljava bilo čime, nego samo najboljim i dobro provjerenim proizvodima, ove proizvode preporučujem svim svojim prijateljima i dragim osobama.

UROĐENA MANA SRCA

RENATA FRIDRIH, prof. defektolog – logoped, Sisak

Leo
Uvijek u srcu želimo sačuvati dio djetinjstva, ostati u srcu djeca, jer samo tako možemo prepoznati nove iskrene i dobre, srdačne i čiste namjere. Unatoč vremenu koje prolazi za svako dijete, vesele misli, sretni, a ponekad sjetni događaji vežu nas za dobre ljude sasvim sigurno, uvijek i zauvijek. Prilikom slučajnog susreta sa stričekom Duletom (Abdulah Osmanagić), a njegovim brižnim poznavanjem životnog puta svakog djeteta koje je pohađalo vrtić , doznah da ima novina u području zdravlja, poboljšanja i/ili ozdravljenja uz magnetski nakit Energetix Wellness.
Moja sumnjičavost je tada bila po strani, jer osobi uz koju sam provela mnogo lijepih trenutaka u bezbižnim vrtićkim danima – uvijek vjerujem. I odlučih, moram to vidjeti, a nemam što izgubiti, jer dobro zdravlje u današnje vrijeme je blagodat i mnogi se bore za zdravlje, za ozdravljenje, za život.
Največi pokretač u mojim mislima i srcu je moj sinčić hrabrica Leić koji je spletom okolnosti koje život donosi rođen sa srčanom greškom, te je tako prošao više operacija provodeći tako i mnogo vremena u bolnici. Naravno, za svoje dijete pošla bih na kraj svijeta i pokušala sva čuda i izdržala sve samo da mogu bar dijelić promijeniti i poboljšati, olakšati uz očekivani radosni osmijeh na njegovom licu.

Tada, početkom prosinca 2010. Leića je mučilo mnoštvo promjena vremena na koje je burno reagirao, a jedino rješenje bilo je davanje propisane terapije lijekom protiv bolova. Na žalost, kod djece – malih kardioloških pacijenata česte su i povišene tjelesne temperature koje su nas pratile tih dana početkom prosinca.

Leo
Krenuli smo sa preslatkom i oku ugodnom Energetix Wellness magnetskom narukvicom koja je njemu baš bila zgodna, pa u prvih nekoliko sati nije želio podići ručicu, valjda da mu narukvica ne padne i ne izgubi se. Već tog prvog dana bio je mirniji, zadovoljniji , brbljao je i rugao se, pa smo znali da je bolje. U danima koji su uslijedili povišene tjelesne temperature su začudo postale rjeđe, ali i značajno s manje rizika jer nisu prelazile 37,9 što i nije tako loše.

I tako je krenulo, magnetsku narukvicu koju je dobio moj Leić za poklon od sv. Nikole poželjela je i moja nećakinja Paola, a bilo je svejedno kada. Kako bi kazala: “Može i pod bor“. Narukvica ista, samo za nju prilagođena odmah je blistala na njenoj ruci i nosi ju neprestano uz poneko pitanje : „da li ju mora baš skidati i navečer, jer uz nju bolje spava, manje ima problema kada piše zadaće i „šalabahtere“ za školu, jer sve zapamti, pa joj niti ne trebaju „šalići“ za prepisivanje. Nisam joj ništa sugerirala već sam osluškivala tumačenje i utiske 11-godišnje djevojčice. Sada ima sve petice i to ju čini sretnom, a i mene jer smo zajedno uspjele. Iako bez učenja ne ide, ovo je olakšalo brzinu i kvalitetu učenja, a nije potaknulo školsku ljenost.

U ulozi roditelja djeteta koje ima zdravstvene tegobe ima mnogo preinaka, jer je dinamika brža, umor se pojavljuje češće zbog emocionalne isrcpljenosti i iščekivanja pozitivnih pomaka, pojave povišene temperature i neprestanog straha za život voljenog i željenog djeteta. Oku ugodno, cijenom prihvatljivo i u nadi korisno za prevladavanje svih poteškoća: pojavila se bakrena magnetska narukvica, magnetski prsten u varijanti „kreirajte sami“ i lutajuće srce. I odjednom, uspijevam izdržati sve neprospavane noći, veselo dočekivati jutro uz pjesmice i smijeh mog Leića, a život je izdržljiviji, jer promjena raspoloženja i više optimizma utjecalo je i na moje ukućane.

Moja mama i teta neprestano nose svoje magnetske narukvice koje su stigle kao pokloni od sv. Nikole, a pronašle su mnogo razloga kako i zašto nositi magnetsku narukvicu kako na ruci , tako i iznad glave tijekom spavanja, za sprečavanje boli na glavi, ramenu, nozi, ruci. Nezaobilazno je i korištenje magnetskog štapića, koji je vodu učinio „pravom“ vodom, poput one sa izvora.

Sve više djece prema mojoj preporuci nosi dječje magnetske narukvice, ogrlice i na mnoga pitanja mališana imala sam primjeren odgovor. No, u dilemi sam za jedno pitanje šestogodišnje djevojčice: „Može li sa magnetskom narukvicom njena prijatejica postati manje zločesta i „skroz“ dobra“? Nadam se!
Vjerujem da ljudi boljeg raspoloženja mogu postati bolji, manje bolesni i sretniji šireći tako dobre i pozitivne misli, bodreći one kojima je svaka pomoć potrebna.

Ovom prilikom zahvaljujem svima u Energetix Wellness-u koji duži niz godina ulažete sve svoje napore (osobne i profesionalne) kako bi život svakog od nas učinili boljim, sretnijim i kvalitetnijim.

AKUTNI ARTRITIS

BRUNA BEAKOVIĆ, Rovinj

Bruna_Beakovic

Susrela sam se s Energetix Wellness-om sasvim slučajno prije nepunih godinu dana. U to vrijeme imala sam velike zdravstvene poteškoće, od bolova u lumbalnom dijelu kralješnice, glavobolje, otečene ruke, crvenilo na prstima te gljivične upale pod noktima, bolove u zglobu koljena, ukratko početak akutnog artritisa. Odlazila sam kod liječnika godinama no svaka kura lijekovima bila je uzaludna.
Kod prijateljice Duške došla sam sasvim slučajno. U tom sam periodu otežano hodala te sam joj se odmah požalila na bolove u koljenima i utrnule ruke. Bez oklijevanja stavila mi je magnetsko srce na koljeno i dvije magnetske narukvice. Uz to ponudila mi je magnetiziranu vodu koju sam cijelo popodne ispijala. Osjećala sam se puno bolje nego pri dolasku. Međutim kad je došlo vrijeme odlaska morala sam vratiti magnetski nakit što je uzrokovalo kod mene tjeskobu izazvanu strahom da se bolovi opet ne vrate. Upitala sam Dušku gdje bih mogla nabaviti takav magnetski nakit nakon čega je uslijedilo njeno objašnjenje koje je rezultiralo mojim učlanjenjem u Energetix Wellness.
Od tada funkconiram fantastično. Ponekad pomislim da je to sve samo san, da ne može biti istinito, ali kad se svako jutro probudim odmorna, zadovoljna i sretna a noću spavam bez ikakvih poteškoća vidim da je to stvarnost na moje opće zadovoljstvo.
U siječnju sam u Italiji na skijanju povrijedila ligamente koljena. Kirurg koji me pregledao savjetovao me da odem u bolnicu u Brunico. Međutim znajući i vjerujući svojstvima magneta stavila sam dva magnetska srca na koljeno i uz to sav magnetski nakit koji sam imala uz sebe. Nakon 24 sata otišla sam ponovno na pregled kod istog liječnika koji je ostao iznenađen činjenicom da sam mogla samostalno hodati. Prilikom kontrole ugledao je magnetska srca i logično pokazao interes za ista. Rezultat je bio učlanjenje novog člana.
Otkad ja i moja obitelj nosimo magnetski nakit svi smo iznenađeni pozitivnim promjenama i poboljšanjem same kvalitete života. Moja majka ima 88. godina i višestruku dijagnozu, od bronhijalne astme, angine pectoris, osteoporoze do visokog tlaka. Otkad nosi magnetski nakit ne žali se više da ne može hodati, na poteškoće s disanjem i spavanjem te svakome preporučuje Energetix Wellness magnetski nakit. Ujedno tako nedavno mi je sin imao visoku temperaturu. Bez razmišljanja stavila sam mu četiri magnetske narukvice na ruku, četiri magnetska srca na prsa i dala mu bočicu magnetizirane vode. Rezultat svega bilo je da se temperatura u roku od dva sata smanjila na 37 ºC.
Imala sam priliku preporučavati magnetski nakit i gostima iz inozemstva, gdje sam jednom djetetu na jednak i učinkovit način spustila temperaturu. Roditelji su bili iznenađeni i pokazali velik interes za magnetsku terapiju te na licu mjesta naručili dva magnetska srca, dvije magnetske narukvice i magnetski štapić, budući da je magnetizirana voda veoma važna u cjelokupnoj terapiji.
Cijela moja obitelj nosi Energetix Wellness magnetski nakit. Prijateljima i znancima s kojima se susrećem svaki dan zdušno preporučam magnetsku terapiju Energetix Wellness.
I zato dragi moji nakitite se Energetix Wellness magnetskim nakitom. Izgledati ćete ljepše, biti ćete zdraviji, zadovoljniji i poletniji a samim time više snage i elana za svakodnevni život koji će vam odmah izgledati ljepši.

KRALJEŽNICA, NISKI TLAK

ANKICA ČATAK, Zagreb

Ankica Catak
Više od 20 godina patila sam od jakih bolova u lumbalnom dijelu kralježnice, trnule su mi obje ruke do laktova, imala sam niski tlak tako da sam se rušila, poremećenu cirkulaciju, često sam bila umorna, noću sam se vrlo često budila i općenito sam loše spavala.
Kada sam prvi put stavila ENERGETIX magnetsku narukvicu nisam ni sanjala da će svi ti zdravstveni problemi nestati kao rukom odneseni. Sada, nakon 7 godina nošenja magnetskog nakita, živim sretno, zadovoljn i bez prisustva bilo kakve boli. Osjećam se prekrasno, puna sam elana i poleta.
Preporučujem svima, koji imaju bilo kakve probleme, ovaj predivni i učinkoviti magnetski nakit i vjerujem da će svima pomoći kao što je pomogao i meni.NEPLODNOST

SNJEŽANA RADANOVIĆ, Zagreb

Snjezana Radanovic
Rođena sam 21.svibnja 1982.godine u Zagrebu.
Rođena sam kao zdravo dijete bez bilo kakvih poteškoća, tako je bilo sve do 1998.godine kada mi je ustanovljen dijabetes melitus tip 1. Ta činjenica je veoma pogodila moju obitelj i mene, trebalo se suočiti sa činjenicom da cijelog života moram paziti na prehranu, spavanje i život prilagoditi toj bolesti. Bilo je teško pogotovo za tada djevojčicu u pubertetu, no uspjeli smo, barem na neko vrijeme.
Redovito sam se kontrolirala na Vuk Vrhovcu kod vrhunskih lječnika. Najveći problemi za mene i moju obitelj nastupili su kada sam dobila herniju na želudcu popraćenu s refleksom prije nekoliko godina. Bolovi su bili nesnosni, a lječnici nisu znali kako pomoći. Tako su se nizali problemi jedan za drugim i život mi je uglavnom prolazio u nekakvim bolovima i odricanju.
Prije dvanaest godina upoznala sam svog sadašnjeg supruga, koji mi je bio potpora kada je bilo najteže. Kao i svi mladi ljudi poželjeli smo zasnovati obitelj nakon toliko godina zajedničkog života, no ponovno smo naišli na novi problem. Ja sam pokušavala tri godine zatrudnjeti, ali bezuspješno. Suprug i ja smo obavili sve potrebne pretrage. Sve je bilo „u redu“, ali od bebe ništa.
Godine 2008., više smo izgubili nadu i počeli se miriti sa činjenicom da ne možemo imati djece.
Međutim, u kolovozu te iste godine na ljetovanju smo upoznali gospođu Maju Babogredec, koja nam je prporučila magnetski nakit, sa željom da nam pomogne.
U početku smo bili malo skeptični, ali smo odlučili pokušati.
Nakon nepuna dva mjeseca ja sam postala član Energetix Wellness-a i kupila nekoliko magnetskih narukvica, magnetsku ogrlicu i magnetsko srce sebi, suprugu i cijeloj obitelji. Magnete smo nosili u želji i nadi da će pomoći.
Čudo se i dogodilo, u siječnju 2009. ostala sam trudna. Suprug i ja bili smo presretni. Uz lječničku pomoć, našu volju, želju i naravno magnetski nakit uspješno sam iznjela trudnoću i rodila zdravu, veselu i živahnu djevojčicu tešku 3350 grama, i dugačku 46 cm. Dobro se osjećam s obzirom na burne i ne prospavane noći i smatram da mi u tome uvelike pomažu magneti koji me drže budnom.
Magnete nosimo i dalje, i nošeni svojim iskustvom preporučujemo ih svim ljudima koji imaju bilo kakve zdravstvene probleme, kao i onima bez njih. Najveću podršku bi dala ženama koje žele postati majke. Probajte i vjerujte, nosite magnete, osjećajte se sretno, zdravo i zadovoljno.
Ovim putem bih se željela zahvaliti gospođi Maji Babogedec i svim članovima firme
Energetix Wellness na ukazanoj podršci i povjerenju.

FRAKTURE KRALJEŽNICE, RUKE I ZDJELICE

ZORAN BRAČIĆ, Pula

Zoran Bracic
Za početak bi trebao nabrojati sve povrede i oštećene dijelove tijela od 1999. godine do danas: 1999. godine fraktura L2, 2003. godine fraktura humerusa lijeve ruke i slomljena zdjelica, 2007. godine menisk lijevog koljena, 2008. godine duboka posjekotina zapešća desne šake.
Poslije ove zadnje nezgode i operacionog zahvata, prijatelj mi je posudio dvije magnetske narukvice da isprobam.
Već nakon nekoliko dana nošenja osjetio sam promjene, prsti su postali topliji, povremeno bi osjetio probadanje i čudno trnjenje, što je bio početak oživljavanja.
Kako sam izgubio jednu magnetsku narukvicu,odmah sam naručio drugu, ali uz to nabavio sam i magnetsku nanogvicu i magnetsko lutajuće srce koje sam uglavnom nosio na lijevom ramenu, staroj ozljedi iz 2003. i na lumbalnom dijelu kralježnice (L2).
U veljači 2007. g. imao sam artroskopski zahvat na lijevom koljenu, medijalnog meniskusa.
Do prije tri mjeseca nisam imao nikakvih ponovljenih poteškoća na navedenom koljenu, ali pri vježbanju na korektivnoj gimnastici u položaju savijenog i uvrnutog koljena počela je lagana bol. S vremenom se bol pojačavala, a pokret sam morao ograničiti.
Onda sam se sjetio da imam magnetsko srce od 2.400 gaussa, koje nosim na ramenu ozlijeđene lijeve ruke. Nabavio sam i drugo magnetsko srce, kojemu je mjesto bilo na koljenu, ispod steznika. Povremeno bi koljeno i namazao konjskom gelom, a magnet sam držao 24 sata. Već nakon 7 dana osjetio sam razliku i magnetsko srce je naravno ostalo i dalje na svom mjestu. Na vježbama korektivne gimnastike izbjegavao sam pokrete sa bolnim koljenom, ali sad nakon cca mjesec dana radim bez ograničenja. Magnete nosim i dalje, jer ipak smatram da terapiju trebam odraditi do kraja, pogotovo kad je tako jednostavna.
Nedavno sam naručio magnetski prsten, idealan za prst na mojoj desnoj šaci sa skrpljenim živcem i tetivama. Nakon 7 dana nošenja savijanje kažiprsta se osjetno poboljšalo i to bez uobičajene boli.
Šta reći na kraju, jednostavna, bezbolna i nadasve lijepa terapija.

SINUSI I BRONHITIS

KIMI MARIJA GOBEC, Zagreb

Gobec-Kimi-Marija
Ja imam dvije magnetne narukvice za djecu, roze i crvene boje. Na jednu pločicu sletjeli su leptirići,
a na drugu se smjestilo crveno srce.
Obje narukvice dobila sam od svoje bake. Pitate me, zašto?
Od malena imam problema sa sinusima i bronhitisom.
Nisam imala tri godine kad’ mi je baka poklonila prvu, moju roza narukvicu. Priča teče ovako.
Došla sam baki, s povišenom temperaturom, bezvoljna, tužna, nisam htjela ni piti ni jesti. I deda i baka su bili žalosni i zabrinuti zbog moje bolesti. Baka se spremila, otišla je u grad i donijela je narukvicu. Zakopčala mi ju je na ruku. Nakon dva sata zamolila sam baku i dedu da mi daju čaja. Popila sam na iskap bočicu od dva dcl. Nakon toga sam zaspala. Ne sjećam se što sam sanjala, ali vjerojatno nešto bajkovito, jer sam dugo, dugo i mirno spavala. Probudila sam se vesela i gladna.Temperatura se snizila. Kašalj? Oh, pa skoro sam zaboravila na njega. Kao da se opraštao od mene.
Liječnik mi je tog popodneva propisao lijek. Ozdravila sam za tri dana. Baka kaže da su mi magneti omogućili lakše disanje, te brže i efikasnije dijelovanje lijeka. Priznajem da moju roza narukvicu ne nosim stalno. Prije kupanja je skinem, odložim i zaboravim na nju. Mala sam, što mogu. Stoga sam od bake dobila još jednu narukvicu. Moju crvenu narukvicu, sa crvenim srcem. Rezervnu. Stigla je unaprijed, kao dar za moj rođendan, kojeg ću imati zadnjeg dana srpnja. Napuniti ću četiri godine.
Prošli tjedan došla sam baki kašljući. Opet bez narukvice. Ostala je kod kuće. Tko zna gdje. U nekoj kutiji s lutkama? Ili….? Baka se razljutila. Zapitala je mamu zašto nemam narukvicu. Mama me odvela k liječniku. Liječnik je dijagnosticirao bronhitis i propisao lijek. Suma med.
Sljedećeg dana baki sam stigla s narukvicom. Nisam zakašljala cijelog jutra. Tek iza ručka. Kašalj je bio daleko manjeg intenziteta. No, u petak ponovno nisam imala narukvicu i kašljala sam cijelo jutro. Unatoč tretmanu lijekom. Po povratku kući mama mi je stavila narukvicu. Intenzitet kašlja je manji. Ja se stalno smijem i zadirkujem svoju sestru i brata. U narednu subotu putujem s mamom, tatom, sestrom i bratom. Daleko. U Švedsku. Sa mnom putuju moje obje narukvice. Put je dalek. Moram biti zdrava i puna energije. Ta, posjetiti ćemo i Lego land. Možda ću i ja sudjelovati na nekom dječjem natjecanju u orijentacijskom trčanju. Mala jesam, ali imam narukvice. Za bolju orijentaciju i koncentraciju.

OŠTEĆENA KRALJEŽNICA, ANGINA PECTORIS, ARTRITIS

DUŠA KORACA, Umag

Gobec-Kimi-Marija
U ove dvije godine od kada sam se susrela sa ovim prelijepim magnetnim nakitom i sama sam postala članom Energetix-Wellness. Bogato je moje iskustvo o pozitivnom djelovanju magneta na moje zdravlje, zdravlje moje obitelji i mnogobrojnih prijatelja diljem Hrvatske. Živim u malom gradu na sjeveru poluotoka Istre. Izdvojit ću samo jedan manji dio mog iskustva sa magnetnim nakitom. Putovanje autom za moju vratnu kralježnicu bilo je prava mora. Razni jastuci, okovratnici i tablete protiv bolova bili su sastavni dio moje osobne prtljage. Kada sam kupila lančić sa privjeskom-srce, narukkvicu i magnetni štapić moj osmjeh na licu nije silazio. Znala sam da je to to, prekrasan nakit a uz to i pomaže kod bolova. Kako sam ja prešla 5o-e godine imam artritis na šakama i anginu pectoris.

U jesen 2009. g otišla sam prvi put na predavanje o djelovanju magnetnog nakita na zdravlje čovjeka. Tu sam tek saznala da za moje probleme trebam povećati broj gausa tj. Kupiti još magnetnog nakita. Do tri puta mjesečno imala sam napade-bolove u prsima i visokim pulsom. Redovno bi završila na hitnoj. Odlučila sam se sva okititi magnetima.
Sada je već godinu dana kako nemam niti jedan napad, redovno pijem jednu tabletu za anginu pectoris, nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova za artritis. Nosim dva prstena, 3 lutajuća srca, lančić sa privjeskom, nanognicu, 2 narukvice, naušnice i pijem oko 2 lit dnevno magnetizirane vode. Riješila sam se nadutosti, probava mi se normalizirala i osjećam se fantastično a i izgledam tako jer koristim i Eneline prirodnu kozmetiku.
Ukratko ću iznjeti i iskustvo mojih najbližih. Moj suprug ima šećer tipa 2, lijenu štitnjaču, anginu pectoris, i imao je prijelom 2 leđna kralješka. Svakodnevno je pio po 2 tablete protiv bolova, lumidol kapi i svoju ostalu terapiju za srce. Sada je on sretan čovjek nakit koji nikada nije volio sastavni je dio njegove garderobe od nanognice, 4 lutajuća srca, privjesak sa lančicem, 2 narukvice i pije svakodnevno pije magnetiziranu vodu. Rezultat je taj što bolova više nema, liječnik mu je prepolovio terapiju, a on uživa u svojim unucima koji isto koriste magnetni nakit. Unuka ima 5 god. Od svoje roza narukvice se ne odvaja, a njezin brat ima 2,5 mjeseca i za njega bolni grčevi su prošlost jer on u svojoj peleni svakodnevno nosi lutajuće srce. Ako želite biti zadovoljni i živjeti bez stresa i boli vjerujte magnetni nakit vam to sigurno može omogućiti. Vjerujem da ćete i vi jednog dana svoja iskustva napisati na isti način kao i ja.

SKOČNI ZGLOB NOGE, TRNJENJE RUKE

BISERA MARCIUŠ, Zagreb

Bisera Marcius
Iako sam po struci sanitarni ing. i na predavanjima se nešto slušalo o magnetima, bilo je to davno i to je kroz dugi niz godina isparilo, odnosno ostalo je samo sjećanje da smo nešto učili o magnetima vezano za zdravlje.
I onda nakon 30 godina prijateljica Ankica Čatak me je pozvala na predavanje o magnetima i njihovom djelovanju na poboljšanje zdravlja. Nisam stigla taj dan na predavanje, ali zbog našeg prijateljstva kupila sam lančić i narukvicu koja mi se svidjela,vidjevši u tome samo lijepi nakit i ništa drugo. No, već nakon par dana nošenja nakita, shvatila sam da me moj skočni zglob lijeve noge ne boli, da mi desna ruka ne trne kad želim ujutro zakočiti na brzinu radio-sat, da ne probudi cijelu kuću. Ruke su postale lagane, lepršave. Nisam mogla vjerovati da su tu imali prste ti sićušni magneti. Najprije sam šutjela o tome, a onda sam počela testirati nogu hodajući po stepenicama brojeći ih, išla sam niz brdo u Omišlju do plaže, a to nisam mogla punih 13 godina.
Moje oduševljenje pokazalo se na mom licu. Danas više ne znam broj mojih prijatelja, poznanika,rodbine koji su osjetili zdravstveno olakšane noseći magnete: – naše unuke čim dobiju temperaturu okitimo kao Božićno drvce i temperatura padne znatno prije – od susjede hiperaktivna djevojčica noseći bakrenu narukvicu, znatno je smirenija – moja prijateljica nema više vrtoglavice (nosi lančić i narukvicu ) – puno je njih osjetilo prestanak zubobolje i križobolje noseći magnetno srce (što ne znači da nakon toga ne treba otići zubaru odnosno liječniku )
Moja ih obitelj nosi,moja je krvna slika  izvrsna ( utvrđeno metodom kapljice krvi u tamnom polju- eritrociti odvojeni kao kod malog djeteta, cirkulacija odlična). I sada mi magneti naročito pomažu kod teške ozljede noge.
Uglavnom predugo bi trajalo da nabrojim sve one kojima su pomogli magneti u ovih 7 godina. No, bez obzira na svu blagodat magneta, na znači da kod nastanka bolesti ne treba tražiti pomoć liječnika, ali preporučujem obvezno nositi magnete, jer će bolovi proći znatno prije, a uslijed bolje cirkulacije vratit će se raspoloženje i osmjeh na vaša lica.

VISOKI TLAK, BOLNO KOLJENO

NENAKAR, Umag

Nena Uckar
Jednog dana prijateljica me odveda na prezentaciju i predavanje o djelovanju magnetskog nakita na zdravlje. Pošto sam i sama imala određenih zdravstvenih problema kupila sam magnetsku narukvicu i magnetsko lutajuće srce.
Nakon kraćeg vremena, primjetila sam određene pozitivne promjene. Kupila sam još jedno bakreno magnetsko srce, magnetsku nanožnicu i nezaobilazni magnetski štapić, a prije nepunih 10 mjeseci postala sam članom Energetix Wellness-a.
Moje zdravstveno stanje počelo se normalizirati.
Rezultat nošenja tog predivnog i za zdravje pozitivnog magnetskog nakita je taj da mi je liječnik smanjijo dozu lijeka za sniženje tlaka, a nakon tri mjeseca potpuno sam prestala piti taj ljek. Tlak mi se normalizirao.
Nošenjem magnetske nanožnice nestali su moji bolovi u koljenu, koji su bili prisutni nakon operacije koju sam imala prije devet godina. Smanjili su se ili potpuno nestali i ostali bolovi.
Ponovo se pojavio osmjeh na mom licu. Sada sam sretna i puna života. Prijatelji su me pitali što se to samnom dogodilo. Moje iskustvo sam podjelila sa njima, predloživši i njima da i oni probaju, a oni su me poslušali.
Prijateljica je operirana od karcinoma i ona je bila u teškoj depresiji. Okitila se je ovim preljepim magnetski nakitom i njen je život dobio smisao. Postala je vesela i nasmijana i počela sasvim drukčije gledati na svijet oko sebe. Njezin suprug se nije mogao načuditi tim promjenama. Iako skeptičan u početku i sam je malo po malo počeo nositi magnetski nakit, počevši od magnetskog srca, pa do magnetske narukvice i nanožnice. Sada se i on osjeća puno bolje.
Taj magnetski nakit ne nose samo stariji i bolesni ljudi kako bi ublažili svoje zdravstvene tegobe, nego i mladi kao preventivu i ukras.
Imala bi još mnogo toga napisati, ali dajem mjesto i ostalima da sa nama podjele svoja iskustva o nošenju tog preljepog i za zdravlje potrebnog magnetskog nakita.
Još jednom puno hvala mojoj prijateljici koja me je povela na prezentaciju i predavanje o magnetskoj terapiji.

BOLNA KRALJEŽNICA

SANJA VUKOJA, Split

Sanja Vukoja
Problemi su počeli prije tri godine nezgodnim trzajem tijela na skijanju. Tada sam prvi puta zbog neizdrživih bolova u lumbalnom dijelu kralježnice odlučila otići do kiropraktičara, jer mi se u tom trenutku činio najkraći i najbolji put za brz povratak u normalno stanje. Tretman, kako tada, tako i poslije (2x godišnje), odrađen je bez slike kralježnice. Međutim, neizdrživi bolovi su i dalje bili dio moje svakodnevnice i uvijek su se javljali u lumbalnom dijelu, uz „spuštanje“ niz nogu, te praćeni jakim trnjenjem. Vjerovala sam da će more, plivanje i sunčeva toplina sve to ublažiti, ali ništa nije pomagalo. Pokušavala sam si pomoći uzimajući tablete protiv bolova, mažući se Voltaren mašću, te u dva navrata primanjem injekcija. Sve su to bila kratkoročna rješenja, a bol je i dalje bila prisutna!
U frizerskom salonu sam upoznala Željku koja je nosila magnetski nakit (magnetske narukvice i magnetsku ogrlicu) i nenametljivo se ponudila da će me odvesti da poslušam predavanje na kojem bih trebala shvatiti sve o djelovanju magneta (magnetoterapiji). Tako je i bilo. Odmah sam naručila magnetski nakit i to u količini koja mi je preporučena obzirom na moju dob i zdravstvene tegobe!
Magnetsko srce sam počela nositi u lumbalnom dijelu kralježnice, a na rukama dvije magnetske narukvice. Bolovi su nestali kao da nikad nisu postojali i mogu sa zadovoljstvom reći da su kod mene magneti od kad sam ih počela nositi, imali stopostotni učinak!
No, usprkos mojem oduševljenju, zbog težine ozljede sam ipak morala na operativni zahvat. Liječnici kod kojih sam bila čudili su se kako uspjevam hodati s obzirom na težinu ozljede. Ja sam im sa zadovoljstvom pokazala magnete koji su mi to omogućili!
Zahvaljujući magnetskom nakitu koji sam nastavila nositi odmah nakon operacije, oporavak je protekao bez komplikacija i rekla bih brže nego što je uobičajeno.
Danas sam član ENERGETIX Wellnessa i sa velikim zadovoljstvom svjedočim o djelotvornosti magneta, a ovaj prekrasan magnetski nakit preporučujem od srca svima kojima je potreban, jer zaista djeluje!

GLAVOBOLJE, BOLOVI U ZGLOBOVIMA

MIRA KUKUČKA, Umag

Mira Kukucka
Razni magnetski nakit počela sam kupovati i nositi prije više od godinu i pol dana. Rezultati su bili vidljivi. No, kada sam se susrela sa predivnim magnetskim nakitom firme ENERGETIX Wellness iz Zagreba, to je bila ljubav na prvi pogled i rekla sam: „To je to!“. Obožavam lijepe stvari, a nadasve nakit koji volim nositi u svakoj prilici. Sada mi isti koristi i u poboljšanju zdravlja.

Nošenjem ovog veoma lijepog magnetskog nakita (nosim magnetsku narukvicu, magnetsko lutajuće srce, magnetsku ogrlicu sa privjeskom, magnetske naušnice, 2 magnetska prstena), poboljšana mi je cirkulacija, nestala je otečenost i bol u zglobovima, nestale su glavobolje, a primjetila sam da mi se nošenjem magnetskih prstenova smanila i tjelesna težina.

Nošenjem magnetskog nakita, zadovoljni su i moji ukućani.

Presretna sam kad mi se javljaju prijatelji i poznanici, te sa osmjehom na licu govore kako im se stanje popravilo, a određene tegobe potpuno nestale.

Zadovoljna sam kada im mogu svojim iskustvom i savjetima pomoći da si poboljšaju način života. Moram napomenuti da je nezaobilazan i magnetski štapić za magnetiziranje vode, koja fenomenalno pročisti organizam, a imam iskustvo i sa cvijećem, koje bolje raste od kad ga zalijevam magnetiziranom vodom.

Hvala ENERGETIX Wellnessu koji je omogućio da se ovaj prekrasan i koristan magnetski nakit može koristiti i u lijepoj našoj Hrvatskoj.

OPSTIPACIJA

NIKOLETA PUNEK, Zagreb

Nikoleta Punek
Opstipacija je moj problem od mladenačkih dana.
Pokušavala sam ga riješiti raznim prirodnom pripravcima: suhim šljivama, suhim smokvama u kombinaciji sa seninim lišćem, pijenjem tople vode na tašte, pijenjem raznih preparata na bazi bilja. Ponekad sam pribjegavala i lijekovima. Svi ti preparati pomagali su trenutno, trajno ne.
Korištenjem ENERGETIX Wellness magnetskog štapića za vodu opstipativni problemi su postepeno nestajali, te na kraju potpuno nestali.
Moj dan započinje sa decilitrom vode promješane magnetnim štapićem. Čaj od kamilice sa žlicom meda obvezni je sastojak mog doručka, koji slijedi odmah iza vode.
Tijekom dana ispijem oko 2 (dvije) litre “žive” vode, (vode iz izvora) tretirane magnetskim štapićem.
I osjećam se dobro!

ATOPIJSKI DERMATITIS

TOMISLAV VAVRO, Sisak

Tomislav Vavro
Sa tri mjeseca života našem Franu se na rukama pojavilo crvenilo i ispucala koža. Odlaskom kod pedijatra dijagnosticiran mu je atopijski dermatitis, a i alergija na gumu, neomicin sulfat, ambroziju i još neke alergene. Pet godina smo bezuspješno koristili kreme, losione sa kortikosteroidima da bi ublažili crvenilo, vodene plikove i ispucanu kožu na prstima i rukama.
Kada nas je baka Marija upoznala sa magnetskim nakitom, odlučili smo pokušati još i to. Jako brzo se pokazalo djelotvornim, simptomi dermatitisa su polako nestajali, a u djelovanje smo se konačno uvjerili kada je Fran izgubio magnetsku narukvicu i ogrlicu, te dva tjedna nije nosio nikakav magnetski nakit. Dermatitis se ponovo pojavio!
Nakon toga smo pod hitno ponovo nabavili magnetski nakit za Frana i njegov problem se opet riješio.
Problemi su bili očiti i veliki naročito u prijelaznim razdobljima jesen-zima i zima-proljeće. Zahvaljujući redovitom nošenju magnetskog nakita dermatitis se ne ponavlja više i Franove su ručice čiste i zdrave već gotovo godinu dana. I ne samo to, dijete je smirenije i pažljivije, više ne skida narukvicu ni ogrlicu.
Njegova sestra Petra imala je problema sa alergijama i dišnim putevima, te smo muku mučili sa teškim napadajima kašlja koji nikako nisu prestajali, a dijete se bilo gušilo. Noćna mora svakog roditelja. Nakon što smo i njoj nabavili magnetski akit – narukvicu i ogrlicu, problemi su se počeli smirivati i danas nema više tih strašnih napadaja.
Najsretniji smo što smo izbacili štetne ljekove koji imaju strašne nuspojave, ne samo kod korištenja nego i dugoročno kao kortikosteroidi i Ventolin, a nismo vidjeli nikakvo drugo rješenje za našu djecu. Sada se i mi puno bolje osjećamo jer znamo da je našoj djeci bolje.
Htjeli bi se zahvaliti baki Mariji i Energetix Wellness-u na lijepim i djelotvornim proizvodima!

LUMBAGOIŠIJALGIJA

PAVAO TOTA, Zagreb

Tota Pavao
Desetak godina mučila me lumbagoišijalgija.
Kupnjom i korištenjem magnetskog srca, magnetske narukvice, a kasnije i magnetskog štapića (za mgnetiziranje vode) ja sam riješio problem bolova.
Moje česte glavobolje – migrene također su nakon nekog vremena nestale.
Kroz moj život imao sam puno teških, stresnih trenutaka. Noseći magnetski nakit osjećao sam se sve jače, sve smirenije. Stresove sve mirnije prihvaćam i osjećam da sam postao druga osoba.
Na kraju bih se posebno zahvalio gospođama Ankici Čatak i Biseri Marcijuš, kao i svima onima koji su na moju preporuku postali Energetix Wellness članovi, bez čije pomoći ne bih uspio ostvariti svoje poslovne uspjehe.IJADIKUS, POVREDA KRALJEŽNICE

ZRINKA KRPES ROŽIĆ, Piljenica

Krpes Rozic Zrinka
Imam 4o godina i živim u malom selu Piljenice u blizini Kutine.
Iskustvo sa magnetima počinje s jednim magnetskim srcem. Osoba sam koja se ne zna hvaliti, ali nakon nekoliko mjeseci šutnje shvatila sam da moram progovoriti o tome kako su mi magneti olakšali bolove i uljepšali život. Ljudi iz moje okoline primjetili su promjene, a ja ništa ne govorim.
Dakle, godinu dana hodala sam od liječnika do liječnika, napravila sve pretrage i dobila dijagnozu – išijadikus desne noge i povreda kralježnice između 4. i 5. kralješka. Liječnica me šalje sa svim nalazima kod kirurga za mišljenje. Naravno mišljenje kirurga je glasilo – mora se obaviti zahvat na kralježnici da bi se riješila utrnulosti, ukočenosti i da bi hodala bez bolova. Moj odgovor na to bio je: „Ma probat ću ja još na fizikalnu terapiju, pa se nakon toga javim da dogovorimo termin za operaciju.“ Naravno, to je bilo samo odgađanje zahvata (krajem 2009. godine), a nisam se javila niti do danas.
Naime, u tom presudnom trenutku moja kolegica sa posla Tatjana ponudila mi je jedno magnetsko srce i rekla: „Gle Zrinka, sve si probala i ništa ti nije pomoglo. Ma, probaj staviti ovo magnetsko srce na leđa, možda ti pomogne.“
Gledam ja Tatjanu i mislim u sebi – ma nisu mi pomogle injekcije, fizikalna terapija, tablete, a sada bi mi trebalo pomoći to malo srčeko. Ipak uzimam magnetsko srce i kažem: „Ma dobro, probat ću još i to.“ Stavljam srce na leđa i nakon par sati bol se smanjila. Opet dilema. Jel’ me stvarno ne boli ili sam si umislila.
Igrom slučaja za par dana morala sam vratiti magnetsko srce i gle – bol se opet vratila. Mislim si ja – ima nešto u tim magnetima, ima, ima. Sjetim se da u ormaru imam jednu magnetsku narukvicu staru barem 30 godina, koju mi je pokojna baka ostavila u nasljedstvo i stavljam je na ruku. I gle čuda. Nakon par sati bol opet nestaje. Odlučujem se saznati nešto više o magnetima.
Kontaktiram moju sestričnu Mariju i njezinu kolegicu Jasnu, učlanjujem se u Energetix Wellness i počinjem pomagati ljudima. Prvo pomažem svom suprugu Robertu koji je imao problema sa kralježnicom. Njegovo iskustvo potvrđuje da magneti stvarno pomažu. Kada smo zajednička iskustva podijelili sa roditeljima, prijateljima, kumovima svi su poželjeli malo zdravlja bez tableta i terapija. Dijagnoze ljudi kojima sam do sada pomogla su bile: glavobolje, bolovi u nogama, giht, umor, grčevi u nogama, bolovi u kralježnici, probavne smetnje, poremećen rad štitnjače, alergije, ... Zadovoljni rezultatima sada i oni preporučuju magnetni nakit svojim najmilijima, … i tako počinje jedna lijepa priča.
Koristim priliku da zahvalim svima koji su povjerovali u moje iskustvo, kupili magnetski nakit i na taj način poboljšali svoje zdravstveno stanje, a kroz to i kvalitetu života. Zahvaljujući iskazanom povjerenju potaknuli su me da i dalje nesebično govorim o djelotvornosti magnetskog nakita na poboljšanje zdravstvenog stanja onih koji ih nose. Također su osvježili u meni osjećaj radosti i zadovoljstva da na tako jednostavan način pomažem ljudima oko sebe.

OSTEOPOROZA

ANTONIJA TOPIĆ, Zagreb

Topic Antonija
Imam 71 godinu, te da imam jaku osteoporozu shvatila sam kad su učestali prijelomi kostiju. Na svaki i najmanji krivi pokret moje kosti su pucale kao od stakla. U kratkom periodu imala sam 5 lomova kostiju i 5 puta gips, što u mojim godinama može biti kobno.
Nakon pregleda doktor mi je utvrdio tešku osteoporozu, za koju je rekao da je neizlječiva bolest i da se uz doživotne ljekove, u najboljem slućaju, može održati na ovom nivou. Dobila sam puno ljekova koji u svojim nuspojavama oštečuju nutarnje organe koji su mi bili već poprilično načeti bolešću.
Moja kćerka Jasna, u želji da mi pomogne, nudila mi je magnetski nakit, ali ja sam bila vrlo skeptična i nepovjerljiva, te dugo vremena nisam htijela ni čuti za to.
Međutim nakon što sam izgubila svijest i završila na hitnoj zbog slabog dotoka kisika u mozak i otežanog protoka krvi u vratnim žilama, moja je kćer inzistirala i okitila me magnetskim nakitom, praktikči na silu. Uzela sam dvostruku količinu magnetskog nakita.
Nosila sam magnetski nakit jer je bio ljepog dizajna. Bila sam još uvijek skeptična u njegovo djelovanje.
Moje „preobračenje“ nastalo je nakon godinu i pol, kad sam otišla na sistematski pregled i ustanovila da su mi se svi nalazi znatno popravilia. Moje i lječnikovo najveće iznanađenje bile su moje kosti.
Susret sa lječnikom bio je jako interesantan. Došla sam na sistmatski pregled i doktor me je pitao da li se držim propisane mi terapije. Moj odgovor je bio NE, jer nosim magnetski nakit koji mi je pomogao više od ljekova i nemam dodatnih tegoba zbog nuspojava ljekova. Doktor, vidljivo ljut zatražio je sve moje nalaze (nove i stare), uz opomenu da ako se ne želim držati njegovih uputa ne trebam više ni dozati. Nakon višetrukog pregledavanja mojih nalaza, doktor je u nevjerici šutke listao papire, a ja sam potiho postavila pitanje: „Doktore, šta će onda biti moja ili vaša terapija?“ Odgovor je bio: „Samo se vi držite te vaše terapije!“
Nakon snimanja gustoće kostiju, specijalist internist napisao mi je uredan nalaz, a moja osteoporoza je nestala. Uz ovo pismo prilažem i moje nalaze iz kojih se vidi u kakvom su stanju bile moje kosti prije (duboko u crvenom polju) i kakve su sada nakon godinu dana nošenja magnetskog nakita (duboko u zelenom polju).
I mnoge druge zdravstvene tegobe su nestale ili se smanjile, nestali su bolovi, nalazi na mojim redovnim sistematskim pregledima su više nago zadovoljavajući obzirom na moje godine. Korištenje ljekova svela sam na minimum.
Zahvaljujem mojoj kćerki Jasni koja me natjerala da nosim taj učinkovit magnetski nakit. Ja sam u svojim godinama još uvijek jako aktivna, pomažem djeci u vođenju porodične tvrtke. Sad ponovo imam dovoljno snage i volje za sve, pa se desi da sama utovarujem robu i vršim isporuku po cijeloj hrvatskoj.
Presretna sam što sam upoznala kvalitetu i ljepotu življenja bez boli, bez štetnog djelovanja lijekova i preporučujem svakome nošenje ljepog magnetskog nakita, jer znam da je mnogima pomogao kao i meni.


KOMENTIRAJTE ILI NAPIŠITE SVOJE ISKUSTVO


DODATNA ARHIVA ISKUSTAVA KORISNIKA

*AKO ŽELITE PREGLEDATI NAŠU DODATNU ARHIVU ISKUSTAVA KORISNIKA – kliknite ovdje +[više…]