ENELINE ISKUSTVA KORISNIKA

ANDREJA ZUZIĆ, Rijeka

Dijana Kastelić

PELENSKI OSIP

Naš sinčić ima već 3,5 godine, ali nažalost još uvijek nosi pelene. Kažu da je razlog tomu nedostatak refleksa mokraćnog sustava zbog prijevremenog rođenja (rođen je sa 29 tjedana). Bilo kako bilo…
S obzirom da je on već veliki i jede gotovo svu hranu, njegove su stolice “jake” kao i kod odraslog čovjeka, a njegova koža je nježna baš kao kod bebe. I tada nastaje veliki problem. Već par minuta nakon stolice, na koži se javlja “pelenski osip”, koji ponekad poprimi i razmjere ojeda većeg dijela prepona.
Vjerujte, probala sam svašta. Uspjesi su nekada bili bolji, a nekada i jako spori.

Po susretu s kozmetičkom linijom Eneline, isprobala sam i razne varijante te kombinacije uporabe Mineralnog praha (Zeolit), Uljne emulzije za tijelo, Regenerativne kreme i Mlijeka za njegu tijela, te sam došla do fantastičnog otkrića.

Na očišćenu i posušenu kožu dovoljno je nanijeti (u dovoljnoj količini) samo Mineralni prah (Zeolit). Već nakon cca 1 sat po nanošenju, upala (osip) je znatno umirena. A nakon cca 3-4 sata crvenilo i osip počinju se povlačiti. Ponekad je dovoljno svega jedno nanošenje Mineralnog praha (Zeolita), a kod jačih upala dva ili rijetko tri nanošenja. Nakon nanošenja Mineralnog praha (Zeolita) nije neophodno dodatno mazati kožu mlijekom, uljem ili kremom, jer svaka pelena sadrži kojekakve losione koji u principu i ne dozvoljavaju koži da ostane potpuno suha.

S radušću želim poručiti svim mamama koje imaju problema s “pelenskim osipom”, da uz Mineralni prah (Zeolit) i njegovu pravovremenu primjenu, taj problem nestaje. Istina, bilo bi ljepše i lakše da nestanu pelene, ali kada već to nije tako jednostavno, onda bar da djeca nemaju problema s njihovim korištenjem.

Osim navedenih proizvoda moja obitelj i ja koristimo gotovo sve proizvode iz 100% prirodne kozmetičke linije Eneline i moram Vam reći da su svi proizvodi zaista izuzetno djelotvorni.

DIJANA KASTELIĆ, Rijeka

Dijana Kastelić

KUPEROZA

Želja mi je napisati moje kratko iskustvo sa Eneline kozmetikom.

Eneline kozmetiku koristim već 3 mjeseca. Rezultati su zaista izvrsni, prezadovoljna sam. Kuperozu liječim 4 godine, homeopatski preparati su puno pomogli, međutim, ostala je blaga kuperoza i osjetljivost obraza. Od 9. mjeseca na lice stavljam, ujutro i navečer, Eneline uljnu emulziju i Zeolit mineralni prah. Lice je puno bolje, mirnije, nema crvenila, čak kažu da sam ponekad preblijeda (jer nema crvenila, što mene veseli, znači da je puno, puno bolje!) Dnevnu njegu nadopunjavam sa Eneline kremom protiv starenja (oko očiju, na čelo i na vrat), ponekad i kao „noćni tretman“.

Željela bih skrenuti pažnju, da lice čistim sa tonikom za čišćenje lica Eneline, koji posebno pomaže kod pojave prištića.

Bila sam prošli tjedan na čišćenju lica kod kozmetičarke, kaže ona da mi je lice puno mirnije, i da koža nije suha! Što se tiče suhoće i dehidriranosti moje kože, sa tim se borim godinama. Unatrag sigurno 10 godina koža mi je bila jako dehidrirana i morala sam čistiti lice svaka 2-3 mjeseca. Sada su i prištići rjeđi, ako se pojave, dobro ih naprašim sa Zeolitom, i vrlo brzo nestanu.

Eneline uljna emulzija u kombinaciji sa Zeolitom je zaista izvrstan preparat, i iako je to emulzija, što znači da je rjeđa od kreme, dovoljno nahrani kožu, čak i kada je hladno.

Jučer sam u toku dana na lice stavila hidratantnu kremu iz iste kolekcije, koja me sada više ne žari (kao što je bio slučaj kada sam isprobala tester, po ljeti). To znači da koža nije više dehidrirana, nego je sada u ravnoteži.

Savjetujem svim ženama koje imaju osjetljivu kožu da koriste Eneline kozmetiku, i da imaju strpljenja ako rezultati nisu odmah vidljivi. Za one žene koje koriste puder: „Ja puder nikada nisam koristila, zbog preosjetljivosti kože. Kada sam bila u 20-tima, liječnica mi je savjetovala da budem oprezna sa kozmetikom, i da nikako ne koristim puder, jer puder zatvara pore. I tako nisam nikada niti koristila puder. Eneline uljna emulzija i Zeolit mineralni prah, kada se pomiješaju, su dovoljno tamni, prirodno, (zbog kakao maslaca) tako da to na licu izgleda kao da ste stavili i puder“

Eneline kozmetika je 100% prirodni proizvod i ekskluzivitet je na „kozmetičkom“ tržištu, općenito. Ove proizvode mogu koristii svi, žene, muškarci, trudnice i bebe. Provjerite i preporučite! Eneline kozmetika to zaslužuje.

ABDULAH OSMANAGIĆ, Sisak

Abdulah Osmanagić

MINERALNI PRAH (ZEOLIT) – ČAROBNI PRAH

U drugoj polovici kolovoza ove godine ljetujući na otoku Pagu imam veoma pozitivno iskustvo u korištenju magnetnog praha (zeolit).
Poslijepodne jednog dana, čitajući knjigu u sjenovitom kutu terase našeg apartmana, čuo sam vrisak. To je bio vrisak mog unuka Jurice, koji je pao s kamenog zida terase. Nastala je panika, te su moj sin i zet istrčali iz apartmana u kojem su se odmarali. Juricu oblivenog krvlju je nosio tata, a ujak je išao pored njih. Krv je curila iz glave i niz bedro desne noge. Brzo sam izvadio led i molio Juricu da ga drži na desnoj strani čela. Poslušao me je, ali za deset minuta je rekao da ga to jako boli.

Vidjevši da se radi o ogrebotinama, s Juricom sam se dogovorio da ću mu ranu iosprati sterilnom magnetiziranom vodom, posušiti sterilnom gazom i posuti mineralnim prahom (zeolit).
Obradivši ranu, lagano, skoro ne dodirujući, Jurica je me smireno ispitivao kaka mu prah stavljam. Odgovorio sam da je to čarobni prah koji će mu rane posušiti i rane ga neće boljeti.

Umoran i iscrpljen Jurica je ubrzo zaspao. Spavao je nekoliko sati i dobro se odmorio. Probudivši se rekao je da ga rane samo malo bole. Dogovorili smo se da će mu mama poslije tuširanja ponovno isprati ranu magnetiziranom vodom i posuti s dedinim prahom. Zamolio sam ga da nam kaže ako ga bude boljela glava ili ako mu se bude povraćalo. Bojao sam se da nije dobio lagani potres mozga.

To poslijepodne do navečer Jurica je ostao u apartmanu s mamom i sestričnom Anom koja mu je pravila društvo. Mi ostali smo se išli kupati. Došavši navečer s plaže pitao sam Juricu da li ga boli glava i da li mu je možda mučnina. Odgovorio je da ga smao malo boli glava, ali mu nije mučno i da mu je mama dala laganu večeru – svježi kravlji sir i vrhnje).

Drugi dan je Jurica s nama ostalima išao na kupanje. Bojao se da će ga rane boljeti od slane morske vode. Objasnio sam mu da je more ljekovito i da će mu rana brže zacijeliti ako se bude kupao, a kad iziđe iz mora mama će mu rane isprati magnetiziranom vodom, posušiti sterilnom gazom i posuti mineralnim prahom. Poslušao je i kad se uvjerio u istinitost mojih riječi, rekao je: “Hvala deda tebi i tvom čarobnom prahu, jer da tebe i njega nije bilo, ja bi završio u bolnici i pokvario svima ljetovanje.”

ANA PAVLOVIĆ, Zagreb

KOŽICA OKO NOKTIJU

Dugo vremena sam iz navike (a možda i stresa na faksu) gulila kožicu oko palčeva, gotovo do krvi, što je jako ružno izgledalo svima, pa i meni. No nisam se mogla toga riješiti. Prestala bih na par dana, mazala melemom, raznim kremama koje bi mi mama nosila iz ljekarne, no ne bih vidjela da mi je kožica imalo zarasla pa sam odustala.

Bila sam na predavanju/prezentaciji prirodne kozmetike Eneline, i na dar smo dobili testere.
Prvih par dana sam koristila dnevnu i noćnu kremu te sam njima bila oduševljena, a onda sam “da ne propadne” stavila hidratantnu umirujuću kremu na svoje ranice na palčevima. Nakon par minuta krema kao da je postala dio moje kože, stvrdnula se a ujutro kada sam se probudila nije više bilo ranica, niti me peckalo oko noktiju. Potpuno je zaraslo. Vjerojatno zbog sastojaka u Eneline kremama koji su slični koži.

Zaista sam oduševljena. Eneline dnevna i noćna krema su izvrsne, no ovo što je Eneline umirujuća krema učinila je čudo.

IVANA ŠUPRAHA, Mandre na Pagu

AKNE

Već nekoliko godina mučim se sa problematičnom kožom lica. Svaki, i najmanji, prištić koji mi izbije veoma je crven i ne prolazi po tjedan dana. Pokušala sam riješiti svoj problem „sa svim i svačim“, doslovno! Dva puta otišla sam kod dermatologa koji mi je propisao antibiotike. Oni su smirili moju upalu a kreme koje su mi propisali su trebale poboljšati ukupni učinak. I našla sam se u začaranom krugu- upala bi se donekle smirila ali prišići su i dalje izbijali a koža je bile crvena. Jednostavno nije izgledala lijepo.

I tako sam prije par mjeseci od prijateljice čula za Eneline 100% prirodnu kozmetiku.
Otišla sam na Eneline predavanje i odlučila isprobati…I evo nakon 2 mjeseca korištenja Eneline 100% prirodne kozmetike, moje oduševljenje potonjom iz dana u dan raste i preporučam je apsolutno svakome!

MAJA MUSA, Zagreb

OSIP NAKON DEPILACIJE

Nedavno mi se nakon korištenja traka za depilaciju pojavio osip na nogama s mjestimično natečenim dijelovima. Razmišljala sam što koristiti kako bi mi se osip povukao a izbor mi je bio sužen budući da na uputama jasno piše da se izbjegavaju kreme s dodacima poput parfema.

Sjetila sam se da sam na poklon dobila Eneline kremu za sunčanje koja je 100% prirodna pa sam zaključila da ne škodi probati, budući da mi je to bio jedini u to vrijeme dostupan prirodni proizvod. Nanijela sam kremu na noge i osip koji je trajao nekoliko sati se povukao u doslovno 15 minuta. Nekoliko dana nakon toga sam ju nastavila koristiti na moru i mogu reći da me oduševila! Inače sam sklona alergijama na sunce ali ovaj put sam ju uspješno izbjegla i uz to u kratkom roku poprimila lijepu boju.

Enelineova krema za sunčanje je po meni za svaku pohvalu i sa zadovoljstvom mogu reći da sada posjedujem još nekoliko Enelinovih proizvoda i jedva čekam da vam se javim s dojmovima!

BILJANA BREBIĆ, Petrinja

SARKOIDOZA

Spas u zadnji čas!

Počela sam koristiti Eneline kozmetiku sasvim slučajno. Sve je počelo slučajnim odlaskom na Eneline prezentaciju. Moj cilj je bio uzeti Eneline testere za majku i iznenaditi ju. Ipak, na prezentaciji sam čula dosta zanimljivih priča o svim sastojcima koji se nalaze u kozmetičkim proizvodima, te sam i sama odlučila isprobati Eneline testere.

Moj problem je bio slijedeći: na ruci mi je dijagnosticirana veoma rijetka autoimuna bolest kože sarkoidoza – crvenilo na koži koje se jako širilo. Već dvije godine se mučim i obišla sam sve bolnice, ali jedino što su oni znali je propisati mi izuzetno jake tablete koje sam ja odbijala. I tada je u moj život došao Eneline. Već nakon tjedan dana crvenilo se počelo povlačiti i moj dermatolog ostao je u čudu.

Danas, nakon više od mjesec dana korištenja, više puta dnevno nanosim prvo Eneline Zeolitni prah te potom nakon nekog vremena nanesem i Eneline uljnu emulziju. Rezultati su očaravajući – crvenilo se povlači i sprječavaju se nove pojave na koži. U veoma kratkom vremenu postigla sam nevjerojatne rezultate. Eneline kozmetika zbilja mi je promijenila život u zadnji čas.

Hvala Vam puno!