arhiva iskustava

ENELINE ISKUSTVA KORISNIKA

SINUSI, VISOKI TLAK

SNJEŽANA SITARIĆ KNEŽIĆ, Oroslavlje

Snjezana Sitaric Knezic
Od 1996. godine imam problema sa sinusima. Dva puta godišnje morala sam primati kortikosterodinu terapiju putem inhalacija uz oralnu primjenu lijekova i kortikosteroidnih sprejeva. Situacija se svake godine pogoršavala. Budući da sam nastavnica, infekcije u kontaktu s djecom bile su neminovne. U prosincu 2009. ORL specijalista me uputio na ponovno alergološko testiranje, no ni ovog puta nije u pitanju alergijski sinusitis i rinits. Rekao mi je da ja spadam u onu grupu pacijenata na kojima specijalisti i znanstvenici još uvijek rade, jer ne znaju ako nije u pitanju alergija što dovodi do čestih upala. Tada mi je data ponovo terapija kortikosteroida da se smiri upala. Posljedice su bile i devijacija septuma, uvućeni bubnjić, polipi… i rečeno mi je da se vidimo u siječnju radi dogovora za operaciju.
Nisam odmah odustala, već sam krenula u potragu i došla do Energetixa Wellnessa vrlo neobičan način. Kupila sam magnetske narukvice, magnetsko srce i magnetski privjesak. Već prve noći spavala sam bez spreja, a od idućeg dana prestala sam koristiti kortikosteroide. Nakon tri tjedna posjetila sam liječnika i rekla da se dobro osjećam. Pregledom je ustanovljeno da nemam upaljenu sluznicu, da se srednja nosna školjka povukla i da sekreta više uopće nema. Na rengenskim snimkama nema više ni polipa. Operacija mi nije potrebna, iako je moj liječnik skeptičan da će ovakvo stanje potrajati. Rekao je da se ipak vidimo sredino veljače da mi ponovo da terapiju prije proljeća. Sigurna sam da ju neću trebati.
Kud god idem pričam o “čudotvornim” magnetima, kojima sam okitila i sve svoje ukućane.
Suprug pati od visokog tlaka koji se sada regulirao. Okitio se magnetskim prstenom, magnetskom narukvicom i magnetskim lančićem. Jest da ga malo čudno gledaju na poslu (časnik je HV), no njemu je dobro i svima o tome priča.
Mama je bolovala od stalnih glavobolja i vrtoglavica, nesanice, bolova u vratu, no magnetska narukvica i magnetska ogrlica riješile su tegobe i puno se bolje osjeća.
Kćer mi je u pubertetu, te je nekoliko puta imala poremećaj hormona i nesvjestice. Magnetsko srce nosi deset centimetara ispod pupka, a magnetski privjesak i magnetsku narukvicu ne skida.
Uz sve tegobe koje su u mojoj kući nestale, važno je i to da smo svi puno bolje volje, smireniji, veseliji i puna je kuća hormona “sreće”. Pomozite si i vi, jer čovjek cijeni i poštuje sebe samog onoliko koliko se brine o svojem zdravlju!
Budite zdravi, sretni i smireni!

TEMPERATURA

LILI NEMARNIK, Pula